PROFESSIONELE ENTERTAINMENT WAAROP U KUNT VERTROUWEN!

Rinke Jacobs is de succesvolle hypnotiseur van Nederland. Met miljoenen kijkers heeft Rinke Jacobs tijdens zijn deelname aan de “Uri Geller Show” tientallen Bekende Nederlanders in hypnose gebracht. Hij vertoont wereldwijd verschillende demonstraties en staat bekend om zijn professionele aanpak, kwaliteit en spraakmakende shows!

Hypnotiseur Rinke Jacobs

Rinke Jacobs (Haarlem 1982) kwam al op jonge leeftijd in contact met wereld rondom hypnose. Zijn grootvader leerde hem verborgen geheimen over hypnose die hij vervolgens demonstreerde aan zijn ouders, vrienden en familie.

Ruim zestien jaar verzorgt Rinke Jacobs verschillende shows als professionele entertainer. Zijn hypnose show is onderhoudend, respectvol en plezierig om naar te kijken.

Rinke Jacobs is gediplomeerd hypnotherapeut volgens de eisen van CIVAS. Tevens is hij eigenaar van Mind Power Consultancy © waarbij hij mensen persoonlijk coacht, traint en helpt bij diverse vraagstukken of problematieken.

Wilt u ook showhypnose leren? Jaarlijks geeft Rinke Jacobs voor een select aantal deelnemers een complete driedaagse masterclass waarbij alle onderdelen rondom showhypnose aan bod komen.