Geniet nu van een unieke, wervelende en spraakmakende hypnoseshow van Rinke Jacobs, o.a. bekend van het SBS6-programma “de Nieuwe Uri Geller”.

Op 16 juni 2012 presenteert Hypnotainment een spectaculaire hypnoseshow met de sympathieke Rinke Jacobs. Beleef een show vol verwondering, verbazing en hilarische momenten. Laat u meenemen naar de wereld van hypnose en de schijnbaar onbegrensde mogelijkheden van ons brein. Een show waarover u nog dagen lang zult napraten.

Lokatie: de Wingerd (theaterzaal)
Adres: Maasbreeseweg 2, 5975 BN Sevenum
Datum: 16 juni 2012 van 20.00 uur ~ 22.15 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Entreeprijzen show:
€ 24,50 (rang één) incl. € 1,50 p.p. servicekosten
€ 18,50 (rang twee) incl. € 1,50 p.p. servicekosten
Arrangementen Show & Diner:
Entree (rang één) + suprisemenu € 45,00
Kaartverkoop aan de kassa: € 22,50 (alleen rang 2)

See or be the show

Grijp die unieke kans om zelfs eens te ervaren hoe het is om in hypnose te zijn en de ster van de avond te worden. De beste plaatsen zijn gereserveerd voor de deelnemers aan de hypnoseshow.

Hypnose zoals toegepast door Rinke Jacobs is veilig, relaxed en fun! Veel BN-ers zoals Wesley, Rob Geus, Bo van Erven Dorens, Geert Hoes en Jody Bernal waren onder de indruk van de hypnomentale gaven van Nederlands meest veelzijdige showhypnotiseur Rinke Jacobs.

De kritiek van Uri Geller was lovend en kwam tot uiting in de woorden: “I loved this, Brillant en Fantastic” Een show waarvan Rinke zelf zegt: “Ik ben absoluut niet slaapverwekkend!” En dat kunnen wij beamen…