DE SHOW VAN RINKE JACOBS MAAKT UW WERK MAKKELIJKER!

Wat zullen uw gasten het meest onthouden van uw feest? Het heerlijke eten of de fantastische faciliteiten? Een belangrijke sleutel voor een geslaagd feest is het creëren van een fijne herinnering. Een plezierig en positieve ervaring is het belangrijkste voor een succesvol feest!

Al was het eten en drinken voortreffelijk, het kritische punt blijft: wat gebeurd er daarna? U kunt nu, dankzij de hypnose show van Rinke Jacobs, uw gasten betrekken bij spraakmakend en uniek entertainment.

Heeft u ooit entertainment gehad waarbij uw gasten van genot applaudisseerden en zo hard moesten lachen dat ze er buikpijn van kregen? Wij garanderen dat u als gastheer/vrouw positieve reacties zult ontvangen. Stel eens voor dat u gasten na afloop zeggen: “ik heb sinds tijden niet zo heerlijk kunnen lachen” óf  “het was een fantastische avond” óf  “dat was het beste wat ik ooit heb gezien!”. Rinke Jacobs maakt deze reacties WERKELIJKHEID!

Ruim zestien jaar verzorgt hij, met succes, verschillende shows. Hij is o.a. bekend van het best bekeken programma: “De nieuwe Uri Geller”.  Zijn doel is om u en uw gasten (met respect) te vermaken zodat u, met trots, terug kunt kijken op een geslaagd feest!

Uw gasten worden op – basis van vrijwillige deelname – uitgenodigd om sterren van de avond te worden. Rinke Jacobs werkt zuiver en geeft mensen de gelegenheid om de wereld van hypnose te ontdekken. Niemand zal zich ongemakkelijk of beledigd voelen. Mensen zullen plezier ervaren van het begin tot aan het eind. Dat is waar professionele entertainment, bij ons, om draait!

GEEN VERASSINGEN!

De beste shows zijn geen verassingen. Informeer uw gasten en laat weten dat er een hypnotiseur op het evenement aanwezig zal zijn. Men moet de tijd krijgen om hypnose te willen ervaren! Ruim tien mensen zijn er nodig als vrijwilligers zodat wij een complete show kunnen verzorgen. Vraag eventueel naar onze brochure!