Beste bezoeker,

De kracht van succes ligt verborgen in uw onderbewustzijn. Boek nu een fascinerende lezing over hypnose en gun uw personeelsleden hoe zij zichzelf positief kunnen programmeren zodat hun gewenste doelen snel, makkelijk en plezierig worden behaald!

Rinke Jacobs is expert op het gebied van hypnose en is eigenaar van de Complete Mind Power Therapie ©. Dagelijks helpt hij mensen, met de juiste attitude, om hun gewenste doelen te behalen.

Onderwerpen over stressreductie op het werk, meer succesvol verkopen, beinvloeden vanuit inzicht of stoppen met roken zijn lezingen die positief worden ontvangen. Na de lezing is het ervaren van hypnose mogelijk. Uw personeelsleden worden vrijblijvend getrakteerd door Rinke Jacobs met een gratis groepssessie die zeer ontspannen, krachtig en intens kan worden ervaren.

De methode die Rinke Jacobs gebruikt is:

– Veilig

– Efficient

– Krachtig

– Direct

Ieder mens kan zich ontspannen en iedereen weet, dat ontspannen als prettig wordt ervaren. U weet dat ontspanning een positief effect kan hebben op de werksfeer, levensstijl, concentratie en gezondheid van uw personeel. Hierdoor verhoogd het geluksgevoel en verlaagd u de kans op ziekteverzuim.

Mix uw thema met de lezing van Rinke Jacobs. Graag werken wij op maat zodat de juiste boodschap van uw dag wordt overgebracht. Aan het einde van de dag zult u positieve reacties ontvangen.

Rinke Jacobs garandeerd een unieke lezing en is nuchter in zijn aanpak. Zijn lezing staat stil bij de waarheid over hypnose en hoe sterk uw overtuigingen en oordelen invloed hebben op uw dagelijks leven/werk. Uw personeelsleden zullen doormiddel van deze lezing bewuster worden in hun handelen en/of denkwijze(n). Zelfs voor zeer analytisch personeel is deze lezing geschikt en fascinerend.

Begin uw dag met een bijzonder onderwerp die de aandacht grijpt van uw personeel. Begin uw dag ontspannen, leerzaam en positief! Deze lezing kan levens veranderen en verhoogt de openheid voor het ontvangen van uw boodschap en verlaagt eventuele weerstand.

Boek nu een lezing en neem contact op met Rinke Jacobs voor het maken van een afspraak.

Mocht u uw dag energiek willen afsluiten dan behoort het uitvoeren van een unieke en onvergetelijke hypnoseshow  tot de mogelijkheden.

Wij helpen u graag.