“Als professioneel showhypnotiseur zul je een veel gevraagd entertainer zijn. Niemand is in staat om je dit bijzondere vak beter te leren dan de meester zelf. Een werkelijk zeer komplete masterclass die met recht uniek in Nederland genoemd mag worden!” – Hypnosecursus.nl

Binnenkort organiseert HypnoseCursus.nl in samenwerking met de van TV bekende hypnotiseur Rinke Jacobs een unieke, 3-daagse showhypnose / toneelhypnose masterclass.

Iedereen die wel eens een hypnoseshow bezocht heeft vraagt het zich af; hoe doet hij dat en zou ik dat ook kunnen leren? Over het antwoord op deze vraag willen we duidelijk zijn: iedereen kan het leren ongeacht je vooropleiding, geslacht of leeftijd.

Zou het niet fantastisch zijn als ook jij mensen in slechts 1 vingerklik in een diepe hypnotische staat kunt brengen, het publiek laat lachen zodat de tranen over hun wangen rollen en je een daverend applaus ontvangt? Mensen zullen je waarderen om je kunnen en bewonderen om jouw kennis van hypnose!

Jij kunt nu de meest bewaarde geheimen van een succesvolle hypnoseshow gaan leren in deze drie dagen durende masterclass. Geen enkele andere opleiding tot showhypnotiseur / toneelhypnotiseur biedt zo’n uitgebreide kennis en expertise aan! De showhypnose / toneelhypnose masterclass; een volledige opleiding tot showhypnotiseur in de overtreffende trap!

In deze unieke masterclass komen daarvoor o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

– Wat is hypnose en hoe het werkt
– Hypnosetechnieken
– De kracht van suggesties
– Posthypnose toepassen
– Verschillende (rapid & instant) inductiemethoden
– Het gedrag in groepen (psychologische aspecten)
– Suggestibiliteitstests
– Selecteren van succesvolle vrijwilligers
– Jouw competenties als hypnotiseur
– Voorbereiding van een hypnoseshow
– Hoe om te gaan met lastige situaties
– Opbouw en herkenning van trancedieptes
– Ondersteuning van audio
– Hypnose experimenten
– Omgang met negatieve reacties
– Adverteren, reclame en marketingtechnieken
– etc… etc…